text.skipToContent text.skipToNavigation

Opiskelijoille

Ammatillisten oppilaitosten, korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijat ovat tervetulleita suorittamaan opintoihinsa liittyviä työssäoppimis- ja harjoittelujaksoja organisaatioomme.

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden sähköinen tunnistaminen

Kymsote käyttää sähköistä asiakas- ja potilastietojärjestelmää ja asiakas- ja potilastietojen käsittely (mm. lukeminen, kirjoittaminen, luovuttaminen ja arkistointi) edellyttävät tietojärjestelmäoikeuksia. Kymsote vastaa asiakas- ja potilastietojen käsittelyn lainmukaisuudesta. Asiakas- ja potilastietoja käsittelevät henkilöt tulee yksilöidä, tunnistaa ja todentaa yksiselitteisesti. Kymsotessa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tulee kirjautua asiakas- ja potilastietojärjestelmiin kuvallisella terveydenhuollon henkilöstökortilla.

Ohjeen varmennekortin tilaamiseen löydät tämän sivun alalaidassa olevista liitteistä.

 

Opinnäytetyöt

Alla olevassa liitetiedostossa on ohje opinnäytetyön tekemiseen Kymsoten alueella. Ohjeiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita opinnäytetyön tekemisessä ja opinnäytetyön ohjaajia ohjaamistyössään.

Pääsääntöisesti lupaa ei myönnetä potilaisiin tai asiakkaisiin kohdistuviin tutkimuksiin eikä rekisteritutkimuksiin, jotka kohdistuvat Kymsoten salassa pidettäviin potilas- tai asiakasrekisteritietoihin.

Salassapito

Yhteystiedot

Opinnäytetyöt

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)kymsote.fi

Koulutusylihoitaja Kristina Könönen
Sosiaalipalvelujen päällikkö Teija Vanhala
Sairaalapalvelujen toimitusjohtaja Heli Linqvist

RA-piste

Sähköposti: RA-piste(a)kymsote.fi